Xerox, lider pe segmentul multifuncţionalelor inteligente în raportul IDC

Xerox este lider pentru al doilea an consecutiv pe segmentul echipamentelor multifuncţionale inteligente, în raportul IDC MarketScape 2013 Smart MFP1.

IDC apreciază Xerox drept un lider de piaţă recunoscut în privinţa echipamentelor de imprimare şi copiere de documente, având o poziţie solidă pe segmentul imprimantelor multifuncţionale. Potrivit raportului, o dezvoltare semnificativă pentru Xerox a fost introducerea platformei ConnectKey.

ConnectKey este o platformă software integrată în echipamentele multifuncţionale Xerox. Aceasta este completată de un set de soluţii care răspund cerinţelor tot mai specifice ale angajaţilor care lucrează în afara birourilor şi nevoii de securitate pentru dispozitivele de toate tipurile, conectate la o reţea comună. ConnectKey scanează şi încarcă documente în depozite cloud şi trimite documentele de business direct în procesele de lucru, tipărind în mod securizat şi facil de pe orice dispozitiv mobil.

O legătură clară între ConnectKey şi impactul său asupra ofertei Xerox de servicii de management al documentelor a fost subliniată în raport: „Această relaţie este semnificativă, din moment ce Xerox a fost recunoscut ca lider pe piaţa de servicii de management al documentelor, iar multifuncţionalele sale inteligente au un rol cheie în furnizarea acestor servicii.”

Abordarea Xerox în trei etape – evaluare şi optimizare, securizare şi integrare, automatizare şi simplificare – oferă o punte de legătura între documentele fizice, pe suport de hârtie şi cele electronice. Xerox are peste 50 de soluţii software certificate să fie utilizate cu platforma sa care rulează pe multifuncţionale, incluzând cele care asigură controlul  costurilor, securitatea, autentificarea, managementul echipamentelor, al documentelor, scanarea documentelor, soluţiile de fax, mobilitatea şi date variabile.

ConnectKey a obţinut şi premiul de excelenţă pentru inovaţie în tehnologie din partea companiei Frost & Sullivan – 2013 Global Frost & Sullivan Award for Excellence in Technology Innovation.

„ConnectKey reprezintă o nouă abordare pentru industria de multifuncţionale, asigurând companiilor mai mult confort, productivitate, securitate şi control al costurilor”, spune Ronald Gruia, director, Frost & Sullivan. “Xerox a gândit dincolo de hardware şi s-a concentrat pe soluţii software care rulează pe o suită de multifuncţionale, furnizând îmbunătăţiri semnificative interfeţei cu utilizatorii şi sistemului de management.”

Frost&Sullivan oferă anual acest premiu unei companii care demonstrează excelenţă în privinţa noilor produse şi tehnologii.