Xerox lansează o nouă versiune a soluţiei sale de imprimare mobilă în cloud, Mobile Print Cloud 2.0

Xerox lansează o nouă versiune a soluţiei sale Mobile Print Cloud, care nu necesită un server propriu pentru a procesa diversele operaţiuni de imprimare.

Noua versiune a soluţiei, Xerox Mobile Print Cloud 2.0, le va permite angajaţilor care lucrează în afara birourilor să tipărească de pe orice dispozitiv mobil care permite email, prin selectarea echipamentelor de imprimare publice sau private la care au acces. Utilizatorii aleg opţiunile de tipărire disponibile şi apoi pregătesc documentul pentru imprimare către echipamentul selectat. Comenzile de tipărire pot fi trimise indiferent dacă angajatul se află în interiorul reţelei organizaţiei sau în afara acesteia.

Xerox Mobile Print Cloud 2.0 conectează cu uşurinţă angajaţii mobili către noi moduri productive de tipărire, facilitându-le acţiunea de imprimare de pe dispozitivul mobil, fără a fi nevoie de drivere şi cabluri. Există, de asemenea, aplicaţii cu caracteristici suplimentare dezvoltate pentru iOS, Android, Windows şi Blackberry.

Soluţia mai include:

  • Suport tehnic pentru fişierele Microsoft Office, ceea ce le face convenabile pentru nevoile de business
  • Un nou serviciu de Internet Printing Protocol care permite fluxuri de lucru îmbunătăţite AirPrint

În plus, configuraţiile administrative le permit angajaţilor care lucrează în afara birourilor să tipărească prin intermediul unui echipament care poate fi în interiorul sau în afara punctului de lucru, atâta timp cât soluţia Mobile Print Cloud este activată. Clienţii sau partenerii se vor ocupa de gestionarea aplicaţiilor, precum politicile, accesul şi alte caracteristici.

Pentru a ajuta clienţii să beneficieze de soluţie în funcţie de nevoile lor de business, Xerox le pune la dispoziţie două modele de licenţiere –pachete pentru 900, 3.600 sau 9.000 de operaţiuni de imprimare sau pachete a câte 5, 10, 25, 50,100 sau 250 de echipamente.