Xerox, în cadranul de lideri al Gartner pentru externalizarea proceselor de business din finanţe şi contabilitate în 2014

Xerox a fost şi anul acesta poziţionat de firma de cercetare Gartner, Inc. în cadranul de lideri pentru externalizarea proceselor din finanţe şi contabilitate la nivel global – 2014 Magic Quadrant for Finance and Accounting (F&A) Business Process Outsourcing (BPO).

Liderii din cadran au o înţelegere superioară a pieţei, o bază globală de clienţi, o reţea extinsă de centre de livrare la nivel mondial, cu o bună distribuţie şi cu livrări (servicii) în multiple limbi străine. De asemenea, aceştia asigură servicii moderne de finanţe şi contabilitate, au oferte de vânzări inovatoare, bine marketate şi comunicate, potrivit raportului.

„Înțelegem provocările cu care se confruntă profesioniștii din domeniul financiar și cel al achizițiilor”, a declarat Mark Brennan, președinte, Xerox Finance, Accounting and Procurement Services. „Datorită experienței vaste pe care o deţinem în sectorul bancar, sănătate, producție și educație, ne ajutăm clienţii să simplifice procesele de business şi să-şi atenueze riscurile prin serviciile noastre financiare flexibile. În prezent, suntem în plin proces de dezvoltare a unor oferte speciale pentru a intra pe noi segmente industriale și pentru a satisface nevoile bazei noastre de clienți, aflată în continuă creștere.”

Xerox administrează activităţile de bază ale proceselor de finanţe, contabilitate şi achiziţii pentru peste 190 de clienţi. Cu peste 7.000 de specialişti în finanţe şi contabilitate, care asistă clienţii din 19 centre BPO în întreaga lumea, Xerox procesează, în fiecare an, 180.000 de reconcilieri, facturi şi state de plată, în valoare de 421 de miliarde de dolari, pentru cei peste 500.000 de angajaţi ai clienţilor.

Despre Magic Quadrant

Gartner nu susţine niciun furnizor, produs sau serviciu descrise în publicaţiile sale de cercetare şi nu sfătuieşte utilizatorii de tehnologie să-i selecteze doar pe acei furnizori cu cele mai mari rating-uri. Publicaţiile de cercetare ale Gartner constau în opiniile organizaţiei de cercetare Gartner şi nu ar trebui preluate ca atare. Gartner îşi declină responsabilitatea în privinţa tuturor garanţiilor, exprimate sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv a garanţiilor privind comercializarea sau adecvarea la o anumită utilizare.