Xerox prezintă noua abordare a serviciilor de management al documentelor

Xerox prezintă noi moduri de evaluare, protecţie şi valorificare a informaţiilor, oricând şi de oriunde, companiile având posibilitatea să scadă costurile, să îmbunătăţească relaţiile cu clienţii şi să dezvolte oferte diversificate.

Noile servicii Xerox de management al documentelor ajută companiile să:

  • Analizeze cât, cum şi de ce tipăresc documente, rezultatele obţinute folosindu-le pentru a schimba modul în care accesează informaţia.
  • Crească nivelul de securitate al informaţiei, fără a schimba infrastructura IT.
  • Facă mai uşoară şi mai convenabilă imprimarea de pe dispozitivele mobile.
  • Evalueze, simplifice şi să îmbunătăţească procesele de business care generează zilnic documente, automatizând fluxurile de lucru.

„Având în vedere că volumul de informaţii se află într-o continuă creştere – atât pe suport de hârtie, cât şi în format electronic – accesarea datelor este o provocare. Fără un management adecvat, informaţia se pierde, dat fiind faptul că aceasta există în atât de multe locuri şi formate”, spune Mike Feldman, preşedinte, Large Enterprise Operations, Xerox. „Strategia noastră, care are la bază trei etape – evaluare şi optimizare, securizare şi integrare, automatizare şi simplificare – continuă să se dezvolte cu aceste noi oferte. Îmbunătăţirile ajută companiile să îşi gestioneze informaţiile mai eficient, în special în zona securităţii şi automatizării fluxurilor de lucru cu documentele.”

Serviciile îmbunătăţite includ:

  • Xerox Secure Print Manager Suite, susţinut de Nuance Equitrac, integrează, la un cost accesibil, capabilităţile de securizare a printurilor, de control şi raportare – precum autentificarea utilizatorilor, ridicarea în mod securizat a documentelor din imprimantă, urmărirea operaţiunilor, traseul şi regulile de imprimare – fără a schimba infrastructura IT existentă. Aceste capabilităţi pot fi incluse în echipamente individual sau în orice reţea IT, indiferent de numărul de echipamente Xerox şi non-Xerox, în funcţie de nevoile organizaţiei.
  • Xerox Document Analytics Services explică unde, cum şi de ce sunt folosite documentele. Informaţiile sunt culese din mai multe surse – date furnizate de echipamente şi operaţiuni de imprimare, audit al documentelor arhivate sau nu, interviuri cu clienţii, care dezvăluie „comportamentele” de tipărire. Pe baza datelor descoperite, partenerii Xerox ajută companiile să îşi digitizeze conţinutul şi să capteze informaţiile.
  • Xerox Workflow Assessment Services arată cum circulă documentele într-o organizaţie şi oferă informaţii pentru a crea procese mai eficiente. Valorificând datele de la clienti privind documentele şi folosirea echipamentelor, serviciul ajută organizaţiile să crească productivitatea proceselor sale, să obţină reduceri de costuri şi să îmbunătăţească relaţiile cu clienţii.

Îmbunătăţiri suplimentare:

Un software gratuit integrat în multifuncţionalul Xerox WorkCentre 3325 oferă un set comun de capabilităţi privind accesul, productivitatea, managementul şi securitatea, pentru a proteja şi optimiza mediile de imprimare. Companiile beneficiază, astfel, de o eficienţă sporită şi reduceri de costuri.

Imprimantele şi multifuncţionalele care includ tehnologia Xerox ConnectKey 1.5 vor fi în curând certificate de Mopria Alliance, o organizaţie care promovează, simplifică şi creşte accesibilitatea imprimării wireless de pe smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive mobile. Astfel, imprimarea mobilă devine mai uşoară, fără a fi nevoie de o conectare manuală la un dispozitiv sau de instalarea unui software.