Xerox WorkCentre® 5945/5955 simplifică lucrul cu documentele, oferind securitate şi control al costurilor

Xerox lansează WorkCentre® 5945/5955, o nouă imprimantă multifuncțională, care oferă un grad crescut de productivitate, flexibilitate, fiabilitate, toate acestea contribuind la simplificarea lucrului de zi cu zi cu documentele.

Xerox WorkCentre® 5945/5955 are o rezoluţie de 1200 x 1200 dpi, care oferă o calitate a imaginii superioară, iar viteza de imprimare este de 45 până la 55 de pagini pe minut. Imprimanta are o capacitate de alimentare cu hârtie de 4.700 de coli, ceea ce înseamnă perioade de funcţionare mai lungi, cu mai puţine întreruperi.

Multifuncţionalul oferă posibilitatea de scanare color faţă-verso a documentelor cu o singură trecere, având o viteză impresionantă de până la 200 de imagini pe minut. Totodată, utilizatorii pot crea un buton de scanare dedicat, uşor de utilizat, prin care pot trimite rapid scanuri către diverse adrese de e-mail, către PC sau în cloud, printr-o singură apăsare.

“Imprimanta Xerox WorkCentre® 5945/5955 oferă o combinaţie de caracteristici şi funcţii care pun accent pe uşurinţa în utilizare, productivitate şi control al costurilor”, afirmă Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager Xerox România. “La acestea se adaugă posibilitatea de conectare a utilizatorilor la dispozitiv de oriunde s-ar afla, în condiţii de siguranţă sporită, datorită gamei de funcţii şi tehnologii de securitate avansate, care oferă protecţie completă a tuturor datelor.”

Tehnologia fără servere, Extensible Interface Platform® (EIP), permite utilizatorilor să simplifice şi să personalizeze aplicabilitatea imprimantei, bazată pe platforma Xerox® ConnectKey®, cu o serie de funcţii, care acoperă toată gama, de la aplicaţii suport, şi până la scanare.

De asemenea, datorită Xerox Mobile Print și Apple® AirPrint, utilizatorii pot să tipărească documentele în siguranță, de pe orice dispozitiv mobil, pe orice multifuncţional, indiferent de marcă.

În plus, multifuncţionalele WorkCentre folosesc toner cu agregate de emulsie – Xerox Emulation Aggregation (EA) Toner, care poate fi înlocuit cu uşurinţă de către orice utilizator, astfel încât companiile se pot concentra pe activitatea principală de business. Pentru a proteja utilizatorii de amenințările de securitate, WorkCentre® 5945/5955 are integrată tehnologia McAfee® şi, astfel, numai utilizatorii autorizați au acces la multifunctional.