Xerox Digital Alternatives ajută utilizatorii să tipărească mai puţin, să protejeze şi să folosească informațiile mai inteligent

Xerox Digital Alternatives ajută companiile să lucreze în mediul digital și să folosească mai puțin hârtia ca suport pentru diverse documente. Tehnologia vine în sprijinul celor care muncesc într-un mediu de lucru mobil și le oferă posibilitatea de a realiza operațiuni multiple, printr-o singură aplicație.

Să tipărim mai puțin nu înseamnă doar un consum redus de hârtie, ci o modalitate de lucru eficientă, care crește productivitatea, asigură comunicarea rapidă cu clienții şi dă posibilitatea de a utiliza eficient informațiile”, a spus Mike Feldman, președinte Large Enterprise Operations, Xerox. “La prima vedere, poate părea ieşit din comun că Xerox încurajează reducerea cantităţii de documente tipărite, însă noi facem legătura dintre mediul digital și hârtie, ajutând companiile să înțeleagă mai bine cum pot să protejeze și să utilizeze informațiile mai inteligent.

Xerox Digital Alternatives este o tehnologie de suport pentru computere sau dispozitive mobile, care automatizează procesele de lucru cu documentele din orice companie mare. Utilizatorii pot cu ușurință să semneze, modifice, distribuie, salveze sau să citească documentele de pe o singură interfață. Astfel, aceştia nu mai trebuie să imprime sau să convertească documente, nici să le transfere între diverse programe sau versiuni digitale, toate acestea contribuind la creşterea eficienței.

Interfața, intuitivă și securizată, se poate instala pe calculatoare care utilizează Microsoft Windows și pe tabletele Apple iPad. În prezent, locul de muncă este mobil, de aceea Xerox Digital Alternatives sincronizează automat documentele pe toate dispozitivele utilizate de angajați.

Această analiză a documentelor în timp real oferă companiilor soluții pentru a administra mai bine migrația fluxului de lucru dinspre hârtie, spre digital.

Cu ajutorul Xerox Digital Alternatives utilizatorii pot:

  • lucra cu documentele în condiții de securitate, iar procesele care necesită folosirea hârtiei sunt eficientizate

  • colabora imediat, datorită posibilităţii de partajare

  • sincroniza automat documentele între dispozitive

  • lucra chiar dacă nu sunt la birou sau conectaţi la internet

Instrumente precum Xerox Digital Alternatives sunt foarte importante pentru că ajută companiile să își valorifice capitalul de informaţii, atât pe hârtie, cât și în format electronic. Abordarea Xerox privind serviciile de management al documentelor – Managed Print Services (MPS) în trei etape: evaluare și optimizare, securizare și integrare, automatizare și simplificare ajută clienții să administreze informațiile mai eficient.