Xerox a primit distincţii din partea IDC MarketScape şi Buyers Laboratory LLC

Tehnologia Xerox pentru birou, soluțiile software și aplicațiile continuă să fie premiate la nivel de industrie, cele mai recente distincții au fost acordate de IDC MarketScape și Buyers Laboratory LLC (BLI), în timp ce clienţii se bucură de beneficiile Serviciilor de Management al Documentelor (Managed Print Services – MPS), facilitate de aceste oferte.

Pentru al treilea an consecutiv, Xerox a fost desemnat lider de către IDC MarketScape pe segmentul Perifericelor Inteligente pentru Multifuncționale în SUA, în 2014-2015, potrivit evaluărilor furnizorilor¹. De asemenea, Buyers Laboratory LLC (BLI) i-a acordat Xerox distincţia Cele mai bune Soluții de Scanare şi Procesare a Documentelor (Document Imaging Solutions Line of the Year), pentru al doilea an consecutiv.

Potrivit IDS MarketScape, tehnologia Xerox ConectKey® este nucleul strategiei privind segmentul multifuncționalelor inteligente, ajutând astfel compania să își păstreze poziția de lider. În prezent, versiuni actualizate ale tehnologiei ConectKey sunt disponibile pe o serie de multifuncţionale securizate și care au conexiune cloud. Acestea oferă atât utilizatorilor care lucrează din birou, cât şi celor mobili noi modalidăţi de a fi mai productivi, de la posibilitatea de imprimare de la distanță și până la aplicații care simplifică procesele de lucru.

Raportul IDC MarketScape subliniază faptul că “multifuncționalele inteligente Xerox joacă un rol important în dezvoltarea strategiei privind noua generaţie de servicii de management al documentelor (Next Generation Managed Print Services – MPS), care oferă mai multă securitate, mobilitate și automatizare a fluxurilor de lucru.”

Sinergia dintre tehnologia şi ofertele noastre privind noua generaţie de servicii de management al documentelor ajută companiile să își crească productivitatea și să reducă costurile şi le oferă posibilitatea de a controla tipăriturile și conținutul”, a spus Jim Rise, senior vice president, Office and Solutions Business Unit, Xerox.

Câştigarea, pentru al doilea an consecutiv, a distincţiei din partea BLI privind Cele mai bune Soluții de Scanare şi Procesare a Documentelor, se datorează portofoliului excepțional al Xerox în ceea ce priveşte ofertele de scanare şi procesare a documentelor, inclusiv soluții oferite de tehnologia ConnectKey, Xerox App Studio și Xerox Mobile Print Cloud.

Xerox dezvoltă soluții care se adresează punctual nevoilor clienților, pentru a-i ajuta să facă față provocărilor mediului de business sau a parteneriatelor cu diferiți dezvoltatori, cărora le oferă cele mai bune soluții”, a spus Jamie Bsales, senior editor, Solutions Coverage, BLI.

Xerox a primit premii din partea BLI și pentru realizările sale deosebite în inovație (Xerox App Studio), pentru soluțiile de imprimare mobile pentru companii mici (Xerox Mobile Print Cloud) şi soluțiile de imprimare mobilă pentru corporaţii (Xerox Mobile Print Solution).

Pe măsură ce nevoile clienților noștri cer un grad ridicat de eficiență și productivitate, noi le răspundem cu cea mai avansată tehnologie, construită în jurul ConnectKey şi un set complet de soluții inovatoare”, a spus Jim Rise. “De asemenea, punem accent pe sprijinirea partenerilor și distribuitorilor noștri în a oferi o abordare unică și diferențiată a fluxurilor de lucru, cu ajutorul aplicațiilor ConnectKey și Xerox App Studio”, a concluzionat acesta.

Pentru a afla mai multe despre premiile BLI, accesați:

http://www.office.xerox.com/latest/SO1AR-10U.PDF.

¹IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2014–2015 Vendor Assessment, doc #254761, martie 2015.