Depanero intră în rețeaua Xerox România de parteneri autorizați pentru service

Xerox a inclus compania Depanero, cea mai mare firmă de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile, în rețeaua sa de parteneri autorizați. Parteneriatul presupune asigurarea de servicii de reparații, cu acoperire la nivel național, pentru toate imprimantele Xerox A4 și A3, atât cele monocrom, cât și cele color, precum și pentru echipamentele multifuncționale color A4 și monocrom A3, cu viteze de până la 24 pagini pe minut.

Echipamentele Xerox sunt gândite și fabricate pentru a oferi clienţilor maxim de calitate, atunci când sunt întreținute și reparate în condiții optime”, a spus Radu Ghionaru, Director departament Service Xerox România. „Împreună cu partenerii noştri de service, ne asigurăm că echipamentele Xerox primesc ajustările, reparațiile și mentenanța de care au nevoie, în aşa fel încât timpul de nefuncţionare este redus la minim.”

Parteneriatul cu Xerox ne permite să adresăm un nou segment de piață și este în deplin acord cu strategia noastră de diversificare a categoriilor de produse pentru care oferim servicii de consultanță și reparații”, a declarat Adrian Antohi, Director General Depanero. „Cei 285 de angajați ai companiei Depanero au mii de ore de experiență de service și pregătire profesională, lucru care ne permite, la momentul actual, să livrăm lunar servicii de cea mai bună calitate pentru o medie de 30.000 de clienți.”

Xerox oferă nu numai tehnologie de vârf, ci și valoare adăugată, prin serviciile de service și suportul pe care îl asigură clienților. Compania se implică în derularea întregului proces, de la identificarea nevoilor clienților şi până la oferirea, prin intermediul reţelei de parteneri autorizaţi, a serviciilor privind reparaţiile şi întreținerea echipamentelor.

Serviciile Xerox reduc considerabil timpul de nefuncționare și permit scăderea costurilor, ca urmare a procesului de preîntâmpinare și estimare corectă a fiabilității echipamentelor, în orice condiții de exploatare.

Lista completă a partenerilor de service Xerox poate fi accesată aici. Aceștia asigură controlul și mențin în parametrii optimi de funcţionare întreaga flotă de echipamente aflată la clienţi.