Xerox în cadranul de lideri al Gartner 2015 pentru externalizarea proceselor de business din finanţe şi contabilitate

Pentru al șaselea an consecutiv, Xerox se numără printre liderii din raportul anual al firmei de cercetare Gartner, Inc. pentru Externalizarea Proceselor de Business din Finanţe şi Contabilitate.

Cadranul de lideri al Gartner oferă informații cu privire la direcția şi maturitatea pieței și evaluează companiile din punct de vedere al viziunii și al abilității de implementare.

Potrivit raportului, “liderii din cadran înregistrează rezultate bune, au o viziune clară asupra direcției pieței și își susțin în mod activ poziția de lideri prin dezvoltarea de competențe. De asemenea, liderii din cadran au o înţelegere superioară a pieţei, o bază globală de clienţi, o reţea extinsă de centre la nivel mondial, cu o bună distribuţie şi cu servicii în multiple limbi străine. În plus, aceştia asigură servicii complete de finanţe şi contabilitate, de la cele tranzacţionale, la cele complexe, au oferte de vânzări inovatoare, bine marketate şi comunicate și înțeleg nevoile clienților și condițiile actuale ale pieței.”

De aproape 20 de ani, Xerox administrează procesele de business din finanţe, contabilitate şi achiziţii. Prin intermediul celor aproximativ 7.400 de specialiști în finanțe și contabilitate, care lucrează în 19 centre F&A BPO din întreaga lume, Xerox sprijină peste 200 de clienţi din domenii de activitate diverse, printre care se numără industria producătoare, retail, banking, sănătate și aparatul guvernamental.

“Xerox înțelege foarte clar provocările cu care se confruntă specialiștii în finanțe. Aceștia trebuie să ofere o performanță de top și să își îndeplinească rolul, din ce în ce mai important, de consilieri privind strategia corporate”, spune John Gentry, group president of finance and payment services Xerox. “De la expertiza în procese de business până la tehnologii precum automatizarea proceselor, soluțiile noastre complete îi ajută pe specialiştii în finanțe să transforme modul în care lucrează, să crească eficiența și să consilieze procesul de luare a deciziilor strategice.”