Noua structură XMPie pentru personalizarea mediilor digitale face un pas înainte în comunicarea multichannel

XMPie, o companie parteneră Xerox, lansează PersonalEffect 8.0, oferind astfel o perspectivă nouă privind integrarea mediilor digitale în comunicarea multichannel. Specialiștii în marketing au acum posibilitatea de a valorifica întregul potențial al web-ului, email-ului și al tehnologiei media mobile, asigurându-se, în același timp, de sincronizarea perfectă a tuturor punctelor de contact definite pe fluxurile de comunicare (print şi digital). Cu ajutorul PE 8.0, clienții au parte de o experiență de brand modernă, integrată și uniformă, pe toate canalele, valorificând întregul lor potențial și nu fac compromisuri cu privire la forma de prezentare sau design.
Inovația adusă de PE 8.0 este valoroasă deoarece atinge două tendințe majore în comunicarea multichannel individualizată. Pe de o parte, printul este un element cheie al campaniilor multichannel, fiind un mediu tangibil și memorabil și un “deschizător de dialog” mult mai eficient decât canalele online precum email-ul sau bannerele publicitare. Pe de altă parte, conform CMO Insights, bugetele de marketing pentru mediile digitale continuă să crească și vor reprezenta peste 75% din suma totală alocată promovării de marketing până în 2019. În concluzie, pentru construirea unui plan de marketing integrat este vitală folosirea unei soluții cross media, care profită de comunicarea digitală și utilizează printul ca o parte integrantă a acestui mix.
Noua versiune PersonalEffect 8.0 include:
O structură nouă pentru administrarea personalizării în mediile digitale: Utilizatorii pot acum folosi tehnologiile lor preferate de lucru, cum ar fi AngularJS, jQuery, JavaScript, HTML5, CSS3 sau alte platforme, pentru a crea conținut grafic de Web, pagini de site optimizate pentru telefon, aplicații cu o singură pagină și altele.
Un nivel nou de integrare: Interfața grafică (Circle GUI) optimizează panoul de comandă PersonalEffect uProduce, rezultatul fiind o experiență de utilizare fluidă și uniformă, care permite implementarea și monitorizarea întregii campanii multichannel.

“PersonalEffect 8.0 aduce îmbunătățiri semnificative în marketingul multichannel”, a explicat Ayelet Szabo-Melamed, product marketing manager XMPie, companie parteneră Xerox. “Programele software permit ca designul și conținutul pentru mediile digitale să coexiste cu cele pentru mediile imprimate.”
Disponibilitate
PersonalEffect 8.0 va fi disponibil pe toate piețele la finalul lunii octombrie.