Clienţii Xerox şi GRENKE pot închiria echipamente de imprimare cu avans 0% şi fără costuri suplimentare

Xerox România şi GRENKE RENTING, companie de servicii financiare de închiriere, au lansat o campanie prin care clienţii pot închiria echipamente de imprimare A3 office şi de producţie, pe o perioadă de 3 ani, fără niciun cost suplimentar. Campania este valabilă în primul semestru din acest an şi se adresează tuturor companiilor care doresc să-şi eficientizeze costurile cu infrastructura IT.

„Parteneriatul Xerox – GRENKE durează de aproape 8 ani, perioadă în care am iniţiat o serie de proiecte şi campanii prin care companiile, de toate dimensiunile, au avut acces la servicii şi tehnologii de ultimă generaţie, fără ca acestea să fie nevoite să facă investiţii majore în flota de echipamente”, spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. “Campania pe care am demarat-o este o nouă modalitate prin care le spunem clienţilor că se pot baza pe noi şi pe partenerii noştri autorizaţi şi că tot ce trebuie ei să facă este să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru afacerea lor.”

“Prin parteneriatul încheiat cu Xerox oferim companiilor condiţii avantajoase de închiriere, astfel încât vom facilita accesul rapid la echipamente de imprimare performante”, a declarat Petrică Barbu, Sales Director, GRENKE RENTING. “în cadrul campaniei demarate, companiile pot închiria echipamente pe o perioadă de 3 ani, cu avans 0% şi fără niciun cost suplimentar.”

Soluţia de închiriere GRENKE oferă o serie de avantaje clienţilor, printre care avans 0% şi deductibilitate integrală a chiriei, aceasta fiind constantă pe toată perioada contractului. De asemenea, documentaţia solicitată este minimală, iar clienţii primesc răspunsul într-o zi lucrătoare. în plus, clienţii au asigurare inclusă pentru toate echipamentele pe care urmează să le închirieze.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi aici – http://www.xerox.ro/finantare.