Xerox, lider în cadranul Gartner din 2015 pentru serviciile de management al documentelor și management de conținut

Compania Xerox (NYSE: XRX) a fost inclusă, pentru al optulea an consecutiv, de către Gartner, Inc., în cadranul liderilor din 2015 pentru serviciile de management al documentelor și management de conținut la nivel global1. În acest raport, Gartner analizează rolul tot mai important al serviciilor de management al documentelor (MPS), alături de serviciile de management de conținut, acestea din urmă fiind în strânsă legătură cu MPS și axându-se pe comunicațiile din interiorul unei organizații. În noul raport, Gartner premiază complexitatea viziunii Xerox și capacitatea sa de a o pune în practică.

Noua generație MPS de la Xerox include trei etape principale – evaluare și optimizare; securizare și integrare; automatizare și simplificare – care fac legătură între hârtie și lumea digitală, astfel clienţii pot tipări mai rentabil, mai convenabil și mai sigur.

“Modul în care este utilizat, distribuit și salvat conținutul în mediul actual de lucru, cel mobil, determină succesul implementării serviciilor de management al documentelor și al conținutului”, a spus Joseph Hanania, senior vice president, Global Document Outsourcing, Large Enterprise Operations, Xerox. “Faptul că ne numărăm printre liderii din raportul Gartner reprezintă garanţia că strategia noastră ajută clienţii să-şi eficientizeze și să-şi optimizeze procesele de lucru care implică hârtie și sprijină îndeplinirea obiectivelor de sustenabilitate.”

Cele mai recente exemple ale strategiei Xerox în trei etape includ:

  • Evaluare și optimizare: Xerox Print Awareness Tool este un sistem patentat care încurajează angajații să fie mai responsabili față de mediul înconjurător. Prin intermediul tehnologiei ”gamification” (a jocurilor), companiile își pot reduce amprenta de carbon asupra mediului și își pot motiva angajații să se implice.
  • Securizare și integrare: Analiza datelor contribuie la luarea unor decizii de imprimare mai bune, iar Xerox ajută companiile să își optimizeze mediile de imprimare prin intermediul Xerox Secure Print Manager Suite with User Analytics, care furnizează analize privind cine imprimă, ce, când, cât de mult și de unde.
  • Automatizare și simplificare: Xerox își consolidează în permanență ofertele orientate către diverse industrii. Recent, compania a anunțat implementarea, în Statele Unite, a soluțiilor de automatizare a fluxurilor de lucru pentru industria resurselor umane și a asigurărilor, două segmente de business care operează cu fluxuri de lucru multiple. Soluțiile Xerox ajută clienții să evite blocajele apărute în managementul documentelor și ineficiența. În plus, noile lansări privind soluțiile de productivitate pentru companii și utilizatori individuali – Xerox Digital Alternatives și Xerox DocuShare 7.0 – cresc nivelul de eficiență prin automatizarea procesării documentelor și contribuie la o mai bună gestionare a proceselor zilnice din birouri. Astfel, angajații nu mai sunt nevoiți să efectueze manual sarcini care consumă mult timp, cum ar fi distribuirea, adnotarea, stocarea și securizarea documentelor și informațiilor.

De asemenea, în 2015, Xerox a fost desemnat liderul global al pieţei pentru serviciile de management al documentelor de către Quocirca Ltd.2, precum și lider în raportul IDC MarketScape pentru Evaluarea Furnizorilor de Servicii de Management al Fluxurilor de Lucru din Statele Unite.3

 

1 Gartner, “Cadranul Magic pentru Serviciile de Management al Documentelor și Management de Conținut la Nivel Global,” de Ken Weilersten și Tomoko Mitani, decembrie, 2015

2 Quocirca: “Peisajul Serviciilor de Management al Documentelor, 2015,” de Louella Fernandes, Quocirca Ltd., iulie, 2015

3 IDC MarketScape: “Evaluarea Furnizorilor de Servicii de Management al Fluxurilor de Lucru din Statele Unite,” de Holly Muscolino și Terry Frazier, 30 noiembrie, 2015