Xerox primește distincția Outstanding Achievement in Innovation, acordată de BLI

Platforma Xerox ConnectKey Technology 2016 și aplicația Xerox Easy Translator Service, două soluții recent lansate de Xerox, au primit distincția Outstanding Achievement in Innovation, acordată de BLI. Aceasta recunoaște beneficiile aduse de soluțiile Xerox, în contextul în care echipamentele multifuncționale (MFP) reprezintă, în prezent, punctul central în cadrul unei companii în ceea ce privește fluxurile de lucru cu documentele și clienții au nevoie de dispozitive flexibile, cu funcții multiple.

Încă de la lansarea sa din 2013, tehnologia Xerox ConnectKey a stat la baza echipamentelor multifuncționale interconectate ale Xerox, îmbinând controller-ul încorporat, platforma integrată de software

Echipamentele ce au încorporată platforma Xerox ConnectKey 2016 dispun de aplicații gata de utilizare care permit imprimarea de pe dispozitive mobile prin intermediul codurilor QR sau al email-ului. Această funcționalitate este disponibilă instant – o premieră pentru industrie – și nu necesită un software special pentru server. Un alt element nou este Xerox App Gallery, un portal online unde utilizatorii pot selecta și descărca aplicații pentru multifuncționale care optimizează funcționalitatea, sporesc confortul și cresc productivitatea.

“Echipamentele de imprimare multifuncționale devin mai inteligente, mai flexibile și mai simplu de personalizat cu fiecare nouă generație, iar Xerox a dovedit asta prin intermediul versiunii din 2016 a Xerox ConnectKey Technology”, afirmă Jamie Bsales, Director, Office Workflow Solutions Analysis, BLI. “Combinația de inteligență integrată și de extensibilitate online îi permite platformei să fie mereu cu un pas înainte.”

În contextul unei lumi din ce în ce mai globalizate, nevoia pentru servicii de traducere este în creștere, dar traducerea documentelor deja imprimate poate fi dificilă. Xerox Easy Translator Service înlătură orice fel de bariere, permițând utilizatorilor să scaneze documentele cu ajutorul echipamentelor multifuncționale și să obțină o versiune imprimată a documentului tradus în doar câteva minute, în una din cele 38 de limbi străine disponibile. Utilizatorii pot opta, de asemenea, pentru o traducere de înaltă calitate, realizată de un specialist, pe care o pot obține în câteva zile.

“Imaginați-vă că aveți un document scris într-o limbă străină, că îl scanați cu un echipament multifuncțional și că obțineți o versiune imprimată a acestui document, care a fost tradusă în limba voastră maternă. Sau, imaginați-vă că aveți nevoie de o traducere rapidă a unui document pentru un coleg care vorbește o altă limbă. În asta constă magia aplicației Xerox Easy Translator Service”, explică Bsales.

Despre Buyers Laboratory LLC

Buyers Laboratory LLC (BLI) este cel mai important furnizor independent, la nivel mondial, de analize de piaţă şi servicii pentru industria de scanare şi procesare digitală şi management al documentelor. De peste 50 de ani, cumpărătorii se bazează pe BLI pentru a-i ajuta să identifice punctele forte şi punctele slabe ale produselor şi pentru a-i ghida în luarea celei mai bune decizii de cumpărare, în timp ce specialiștii în vânzări, marketing și produse apelează la BLI pentru informații privind concurența din industrie și pentru sfaturi privind dezvoltarea de produs, poziționarea pe piață, canalele de vânzări și marketing.

Am schimbat putin. Poate gasesti o formula mai potrivita, care sa exprime faptul ca ca toate astea : controllerul, softurile…etc sunt „imbinate”