Xerox, lider în cadranul Gartner din 2016 pentru serviciile de customer care privind externalizarea proceselor de business

Pentru al patrulea an consecutiv, Xerox se numără printre liderii din raportul anual al firmei de cercetare Gartner, pentru serviciile de customer care privind externalizarea proceselor de business.

Cadranul liderilor este un instrument de cercetare dezvoltat de Gartner, care evaluează companiile din punct de vedere al complexității viziunii și al capacității de a o pune în practică.

“Prezența în cadranul liderilor din acest an este rezultatul strategiei noastre de a furniza clienților o experiență îmbunătățită prin mijloace mai puțin tradiționale, cum ar fi digital, self-service pe mai multe canale și canale automatizate”, a spus Chuck Koskovich, global customer care leader, Xerox. “Suntem mândri să fim printre promotorii acestui nou model de servicii pentru clienți.”

Prin intermediul celor 52.000 de agenți, care vorbesc 30 de limbi diferite, Xerox gestionează peste 2,5 milioane de interacțiuni zilnice, în cele peste 170 de centre dedicate serviciilor de customer care. Xerox furnizează servicii de customer care pentru o multitudine de companii din domenii precum tehnologie, comunicații, servicii bancare și financiare, călătorii, retail, educație, instituții guvernamentale, sănătate și produse farmaceutice.