Xerox lansează două noi echipamente de imprimare destinate birourilor de mici dimensiuni

Xerox lansează imprimanta color Xerox Phaser® 6510 și echipamentul multifuncțional color Xerox WorkCentre® 6515 (MFP). Aceste echipamente sunt ușor de instalat și oferă instrumente pentru o productivitate crescută, cum ar fi imprimarea față-verso și, pentru MFP, posibilitatea de a scana dintr-o singură trecere.

WorkCentre 6515 are, de asemenea, un ecran tactil pentru interfața cu utilizatorul, de tipul celor folosite pentru tablete, cu dimensiunea de 5 inch, cu diverse aplicații. Interfața include o funcție de previzualizare a scan-urilor, funcții de editare, navigare intuitivă și posibilitatea de a personaliza fluxurile de lucru. În plus, tava pentru hârtie cu capacitate de până la 850 de file și noul toner Super-Fine EA cu punct scăzut de topire asigură performanțe de nivelul celor întâlnite, de regulă, la marile companii.

“Noile echipamente oferă posibilitatea firmelor mici și mijlocii să treacă la nivelul următor de productivitate și să beneficieze de funcționalități care le pot ușura munca de zi cu zi”, afirmă Andra Stanciu, Channels Sales Manager, Xerox România. “Cu siguranță IMM-urile vor aprecia capacitățile premium ale acestor produse, dar și accesibilitatea lor din punct de vedere al costurilor.”

De exemplu, o companie imobiliară, de dimensiuni reduse, poate acum să imprime broșuri și elemente grafice de înaltă calitate, direct de la birou, în doar câteva minute, fără a compromite acuratețea și calitatea culorilor. Mai mult, din cadrul aceluiași birou se pot digitaliza propunerile pentru clienți și contractele, se pot trimite apoi fișierele broker-ilor din afara biroului și se pot crea versiuni care permit căutarea unor cuvinte cheie, pentru o arhivare mai ușoară.

Noile echipamente color Phaser 6510 și WorkCentre 6515 permit, de asemenea, conectarea cu orice dispozitv, iar angajații pot să imprime de pe o tabletă sau un smartphone, dacă lucrează în afara biroului. Această funcție elimină nevoia de a redirecționa documentele către un computer pentru a fi imprimate.

Îmbunătățirile aduse noului toner Xerox Super-Fine EA cu punct de topire scăzut – prezent, pentru prima oară în imprimanta color Phaser 6510 și în MFP-ul color WorkCentre 6515 – permit producerea unor materiale de o mai mare acuratețe și mai detaliate, iar culorile obținute sunt mai strălucitoare, captând atenția cititorilor. Conform Biroului de Publicitate al Statelor Unite ale Americii, atunci când materialele sunt imprimate color, numărul de cititori crește cu 80%, iar capacitatea de atenție crește cu 82%1.

Principalele funcții oferite de noile echipamente color Xerox Phaser 6510 și WorkCentre 6515 sunt:

  • Conectivitate Wi-Fi Direct® pentru a imprima în siguranță de pe smartphone-uri și tablete;
  • Imprimare mobilă ușoară prin intermediul aplicațiilor Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™, Xerox Print Service Plug-In for Android® și Mopria®;
  • Destinații de scanare multiple, incluzând email-ul, FTP, o rețea a companiei sau un dispozitiv USB, cu posibilitatea de a trimite fișiere către mai multe destinații, dintr-o singură scanare;
  • Conectivitate în cloud pentru a imprima și scana direct din și către cloud cu ajutorul Xerox Mobile Link;
  • Capacitate lunară de 50.000 de pagini și viteze de imprimare de până la 30 de pagini pe minut;
  • Scanare față-verso, dintr-o singură trecere, cu până la 37 de impresii pe minut;
  • Rezoluție de 1200 x 2400 dpi care oferă o reproducere fidelă a culorilor și rezultate finale excelente.

Disponibilitate și preț

Imprimanta color Phaser 6510 și echipamentul multifuncțional color WorkCentre 6515 sunt deja disponibile la nivel mondial, fiind distribuite în România prin intermediul site-urilor de comerț online și al partenerilor acreditați Xerox.

 

1 Biroul de Reclame al Statelor Unite ale Americii, Culorile în Reclamele din Ziare.