Xerox participă și anul acesta la IT Congress și la Transilvania IT Forum

Xerox România participă, pentru al 8-lea an consecutiv, la IT Congress și, pentru al 4-lea an consecutiv, la Transilvania IT Forum, două dintre cele mai importante evenimente de profil organizate în țară.

Pe 17 și 18 mai, Xerox va fi prezentă la Timișoara, la IT Congress, unde va expune o serie de echipamente de imprimare, atât pentru mediul de birou, cât și pentru producție. Evenimentul este organizat de ETA2U, partener autorizat Xerox și unul din principalii integratori de sisteme si soluții IT din vestul României.

Florin Sudor, Managed Print Services Manager, Xerox România, va vorbi despre controlul și reducerea costurilor de imprimare a documentelor, iar Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România, va susține o prezentare despre cele mai noi tehnologii Xerox și despre cele 29 de echipamente lansate de companie anul acesta.

De asemenea, la standul Xerox vor fi prezente echipamentele multifuncționale de imprimare (MFP-urile) Xerox VersaLink B405, Xerox VersaLink B7030 și Xerox AltaLink C8070, precum și presa de producție Xerox Versant 180.

MFP-urile fac parte din cele 29 de echipamente lansate recent de Xerox, în cadrul celei mai mari lansări din istoria de 110 ani a companiei. Echipamentele înglobează tehnologia ConnectKey 2017 și au integrate funcții de mobilitate și soluții cloud.

În ceea ce privește presa Xerox Versant 180, aceasta dispune de module de productivitate, automatizare și finisare inline care reduc cantitățile de deșeuri produse, oferă rezultate mai rapide și prezintă mai multe oportunități în zona de aplicații. Echipamentul poate produce până la 80.000 de pagini pe lună, la o viteză de 80 de PPM, pe o gamă diversă de medii de imprimare: hârtie lucioasă sau mată, etichete, poliester, hârtie adezivă și multe altele.

În perioada 24 – 25 mai, Xerox va participa și la Transilvania IT Forum, iar la standul Xerox vor fi prezentate echipamente care răspund nevoilor business-urilor de toate dimensiunile. Forumul este organizat de unul dintre partenerii autorizați Xerox, Top Tech, un furnizor de soluții IT și de sisteme tehnice de securitate.

Astfel, multifuncționalele Xerox VersaLink B405 și Xerox VersaLink B7030 fac parte din gama VersaLink, creată pentru grupurile de lucru mici și medii, iar MFP-ul Xerox AltaLink C8070 este potrivit pentru grupurile de lucru și volumele de imprimare din zona enterprise. Pentru furnizorii de servicii de imprimare, Xerox va prezenta și presa de producție Xerox Versant 180, un nou echipament care oferă o calitate optimizată a imaginilor și funcții de finisare inline avansate.

Totodată, experții Xerox, Bogdan Cobuz și Florin Sudor, vor vorbi despre cele mai noi tehnologii Xerox, despre serviciile de imprimare din birourile de toate dimensiunile și despre moduri de a crește productivitatea la locul de muncă.