Peste 120 de companii și utilizatori individuali s-au înscris în programul de loialitate Genuine Xerox Rewards

Programul de loialitate pentru clienți Genuine Xerox Rewards (GXR) a împlinit șase luni din momentul lansării în România, țara noastră numărându-se printre primele din regiune în care acesta a fost disponibil. GXR este o platformă care le permite clienților – atât persoane fizice, cât și companii – să acumuleze puncte de fidelitate prin achiziționarea de echipamente și consumabile Xerox și să transforme apoi aceste puncte în recompense.

„Programele de loialitate pentru clienți sunt mai importante ca niciodată, în condițiile în care, conform companiei independente de cercetare IDC, piața de echipamente A4 laser din România a scăzut în 2016 cu 1% din punct de vedere al unităților vândute și cu 8% în ceea ce privește valoarea”, declară Sergiu Pop, Product Manager Xerox România. „Rezultatele obținute în cele 6 luni de când am lansat platforma GXR în România ne confirmă eficiența programelor de loialitate. Utilizatorii au înțeles mecanismul de folosire și sunt mulțumiți de acesta.”

Din luna septembrie, pe platforma GXR s-au înregistrat peste 120 de utilizatori, care au adunat aproximativ 456.000 de puncte. Punctele acumulate nu expiră niciodată, atâta timp cât utilizatorii rămân activi pe platformă, așa încât aceștia pot alege dacă își doresc să își folosească punctele imediat sau să adune mai multe puncte, pentru o recompensă mai valoroasă. Din totalul de puncte acumulate de clienții din România, peste 50% au fost deja transformate în recompense.

GXR oferă o gamă extinsă de recompense, printre care se numără parfumuri, produse electronice și electrocasnice, vouchere de la cele mai mari magazine online din Romania, cum ar fi Emag sau Zoot, donații către organizații caritabile sau vouchere la Therme. Clienții Xerox pot alege din cele peste 160.000 de CD-uri, DVD-uri cu muzică și filme sau jocuri pentru consolă.

În momentul în care clienții se înscriu pe platformă câștigă automat 1.000 de puncte. Pentru o perioadă limitată, fiecare imprimantă sau echipament multifuncțional înregistrat valorează 500 de puncte. În perioada septembrie 2016 – martie 2017, clienții din România au înregistrat aproximativ 600 de echipamente și consumabilele aferente lor.

Nu în ultimul rând, programul validează și autenticitatea consumabilelor, asigurând clienții că achiziționează produse originale și sunt protejați de contrafaceri. Utilizatorii pot folosi inclusiv aplicația de smartphone Genuine Xerox Scan, disponibilă în curând și utilizatorilor din România în magazinele online Google Play și iTunes, pentru a valida autenticitatea consumabilelor cumpărate și pentru a le înregistra pe platforma GXR.

Pentru mai multe informații despre programul Genuine Xerox Rewards, precum și pentru lista echipamentelor eligibile, accesați acest link.