Un nou echipament multifuncțional de la Xerox, pentru volumele mari de imprimare

Xerox lansează pe piața din România un nou echipament de imprimare multifuncțional, Xerox AltaLink B8045/8055/8065/8075/8090. Echipamentul face parte din portofoliul de 29 de imprimante și echipamente multifuncționale cu tehnologia ConnectKey® încorporată lansat la nivel global de Xerox pe 29 martie 2017.

„Am creat gama Xerox AltaLink pentru grupurile de lucru mai mari, cu nevoi de imprimare complexe,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. „În birourile moderne, utilizatorii lucrează de multe ori în echipă și au nevoie de funcții care să ușureze colaborarea și multitasking-ul. Echipamentul multifuncțional (MFP-ul) AltaLink B8045/55/65/75/90 are integrate funcții de conectivitate, mobilitate și productivitate fiind, în același timp, foarte ușor de utilizat.”

MFP-ul este dotat cu o interfață cu utilizatorul complet nouă, cu un ecran senzorial color de 10,1 inchi. Design-ul ecranului aduce ușurință de folosire specifică tabletelor și smartphone-urilor, mulțumită comenzilor intuitive și proceselor simplificate. Aranjarea aplicațiilor și funcțiilor pe ecran se face în funcție de activitatea utilizatorilor și este complet personalizabilă.

Toate echipamentele cu tehnologia ConectKey încorporată au acces la Xerox App Gallery, unde utilizatorii găsesc aplicații și funcționalități extinse, cum ar fi Xerox Easy Translator Service. Pentru utilizatorii mobili, galeria include aplicații pentru imprimare/scanare din și către Google Drive™, Microsoft®OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, Xerox®DocuShare® și altele.

Funcțiile de conectivitate integrate includ NFC (Near Field Communication), @PrintByXerox, Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, plugin-ul Xerox® Print Service pentru Android™ şi Mopria®, precum și Wi-Fi Direct® opțional.

Seria AltaLink B8000 este ideală pentru birourile cu mai mulți utilizatori, așa că siguranța datelor și documentelor este extrem de importantă, iar s istemul de securitate pe mai multe niveluri dezvoltat în parteneriat cu McAfee elimină în mod proactiv riscurile. Echipamentul vă permite să stabiliți exact cine are acces la date și la aplicații, iar funcția de imprimare securizată generează un cod PIN pentru documentele confidențiale, care sunt imprimate și pot fi colectate doar de către utilizatorii care cunosc codul unic.

Principalele caracteristici ale echipamentului Xerox AltaLink B8045/8055/8065/8075/8090 sunt:

  • Viteză maximă de imprimare între 45 ppm și 90 ppm, în funcție de model
  • Volum lunar de imprimare între 175.000 și 400.000 de pagini, în funcție de model
  • HDD de cel puțin 250 GB/1,8 GHz QuadCore/4 GB memorie de sistem
  • Rezoluție de copiere de până la 600 x 600 dpi și rezoluție de imprimare de până la 1200 x 1200 dpi, 256 nuanțe de gri
  • Alimentator de documente față-verso, cu o singură trecere, cu o viteză de până la 200 de imagini pe minut
  • Numeroase funcții opționale: finisher de mare volum (HFV), finisher de birou cu dispozitiv de broșurare, unitate de împăturire în C/Z, cititor de carduri RFID Xerox E1.0

Noul portofoliu ConnectKey transformă echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează la nevoile în schimbare ale business-urilor moderne. Fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud și funcțiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau în trecut imprimarea, copierea și faxul.

Disponibilitate și preț

MFP-ul Xerox AltaLink B8045/8055/8065/8075/8090 este disponibil în România prin partenerii autorizați Xerox.