Gama Xerox VersaLink C7000 crește productivitatea din birouri prin optimizări de software și hardware

Xerox România lansează o nouă gamă de echipamente multifuncționale de imprimare A3 (MFP-uri) cu tehnologia ConnectKey® încorporată – Xerox®VersaLink®C7000. Această serie de echipamente color include modelele C7020, C7025 și C030 și beneficiază de îmbunătățiri pe partea de hardware cu mai puține piese mobile, componente mai rezistente pe traseul hârtiei și un sistem avansat de gestionare a imprimării.

„Imprimantele VersaLink sunt prevăzute cu numeroase funcții și tehnologii Xerox care economisesc timpul utilizatorilor, accelerează schimbul de informații și eficientizează fluxurile de lucru,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. „Mai mult, pe lângă partea de software, seria C7000 beneficiază și de optimizări din punct de vedere al hardware-ului pentru creșterea fiabilității și a nivelului de productivitate.”

Toate echipamentele care au integrată tehnologia Xerox ConnectKey sunt proiectate pentru a fi adevărați asistenți pentru birou. Gama VersaLink C7000 are integrată o funcție de recunoaștere optică a caracterelor (OCR), poate scana direct către USB/mail/rețea și se poate configura rapid și ușor, fără ajutorul departamentului de IT.

MFP-urile VersaLink C7000 sunt compatibile cu serviciile de ultima generație pentru gestionarea imprimării Xerox Managed Print Services, care fac posibilă monitorizarea de la distanță a livrării serviciilor și consumabilelor. De asemenea, echipamentele beneficiază de conectare instantanee la servicii cloud, cum ar fi aplicația de traducere Xerox Easy Translator Service, și la dispozitive mobile – totul direct din interfața cu utilizatorul.

Principalele caracteristici ale echipamentelor multifuncționale de imprimare Xerox VersaLink C7020/7025/7030 sunt:

  • Copiere de până la 600 x 600 dpi
  • Imprimare de până la 1200 x 2400 dpi
  • Imprimare mobilă: Apple® AirPrint®, compatibilitate cu Google Cloud Print™, pluginuri Xerox® Print Service şi Mopria® Print Service pentru Android™
  • Procesor/Memorie (Standard): 1,05 GHz Dual Core/ 4GB memorie
  • Imprimare din/scanare în Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, platforma Xerox® DocuShare® şi altele

Disponibilitate și preț

MFP-ul Xerox VersaLink C7020/7025/7030 este disponibil în România prin partenerii autorizați Xerox.