Compania Xerox este premiată pentru două proiecte de securitate cibernetică

Grupul Xerox Global Security Services a fost una dintre organizațiile alese de către CSO50 pentru a fi premiate în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului. Distincția oferită companiei Xerox vizează eforturile depuse de aceasta pentru a face securitatea informațiilor o parte integrantă a comunicării cu angajații, partenerii și publicurile țintă.

“Viitorul securității cibernetice este extrem de dinamic, iar noi trebuie să fim în permanență atenți la schimbările care au loc în peisajul amenințărilor de securitate și să ne adaptăm la noile realități. La Xerox, numim asta Cognitive Security Approach (Abordarea cognitivă a securității)”, spune Alissa Johnson, Chief Information Security Officer, Xerox. “Adaptabilitatea și agilitatea necesare în compania noastră pentru a combate în timp real amenințările cibernetice vor fi vitale pentru a ne contura rolul viitor în cadrul Internet of things.”

Două proiecte derulate de Xerox, “Changing Team Culture using QwikSolver®” și “Xerox Enterprise Cyber Threat Management Portal,” au fost recunoscute drept inițiative de securitate care implică atât o valoare considerabilă pentru business, cât și leadership.

Changing Team Culture using QwikSolver (Schimbarea culturii la nivel de echipă folosind QwikSolver)

Xerox a dezvoltat un nou proces intern numit QwikSolver pentru a adresa deciziile care trebuie luate rapid, fără a compromite siguranța informațiilor pe care o oferim clienților. Pe măsură ce angajații din domeniul securității erau instruiți să folosească procesul QwikSolver, în companie s-au observat schimbări pozitive la nivelul culturii organizaționale, păstrând același nivel ridicat al siguranței informațiilor.

Xerox Enterprise Cyber Threat Management Portal (Portalul Xerox Enterprise pentru gestionarea amenințărilor cibernetice)

În contextul atacurilor cibernetice emergente, partenerii, angajații și acționarii se așteaptă de la companii să fie în permanență informate cu privire la aceste amenințări și să aibă cunoștințele și resursele necesare pentru a le combate. Xerox Cyber Threat Management Portal îndeplinește aceste condiții, oferind echipei Xerox de Cyber Threat Intelligence (CTI) modalități de a distribui aceste informații publicurilor interesate. Resursele de pregătire în eventualitatea unui atac cibernetic și funcțiile de training sunt disponibile pentru oricine își dorește să învețe despre procedurile de răspuns la amenințările cibernetice, precum și despre termenii și conceptele din domeniul securității. De asemenea, portalul oferă monitorizare permanentă, măsurători și raportări ale răspunsurilor la nivelul companiei privind amenințările direct relevante pentru business.

Nivelul de transparență dovedit de Xerox, cunoștințele și modul cum abordează securitatea cibernetică le demonstrează clienților, partenerilor, angajaților și acționarilor că acest subiect este o preocupare importantă pentru companie și că grija pentru siguranță stă la baza tuturor activităților sale.

Alissa Johnson, Chief Information Security Officer, și grupul Xerox Global Security Services vor accepta aceste premii în cadrul conferinței și evenimentului CSO 50 în februarie 2018. Pentru a afla mai multe despre abordările Xerox privind siguranța produselor și securitatea cibernetică, accesați: https://security.business.xerox.com/en-us/.