Xerox și PrintReleaf ajută clienții să își îndeplinească obiectivele de sustenabilitate

Clienții Xerox care utilizează serviciile de management al imprimării (MPS) vor putea contribui la reîmpădurirea suprafețelor forestiere globale cu ajutorul noului parteneriat încheiat de Xerox cu PrintReleaf. Sub deviza „pentru fiecare imprimare, câte o plantare,” PrintReleaf folosește datele din rapoartele de utilizare a hârtiei și calculează de câți copaci plantați este nevoie pentru a contracara efectul consumului de hârtie asupra mediului, având în vedere caracteristicile unui anumit spațiu geografic.

Clienții Xerox din întreaga lume vor putea să se înscrie în programul PrintReleaf ca o opțiune a contractului de servicii pentru managementul imprimării. Prin intermediul unui portal online, Xerox își va ajuta clienții să aleagă un proiect de management forestier în cadrul căruia vor fi plantați copacii și va asigura monitorizarea și raportarea impactului pe care îl au aceste acțiuni asupra eforturilor globale de reîmpădurire.

„De la programul Green World Alliance și până la Xerox Print Awareness Tool, facem eforturi considerabile în ceea ce privește sustenabilitatea,” spune Wendi Latko, vice președinte, Environment, Health, Safety & Sustainability, Xerox. „Cu ajutorul parteneriatului cu PrintReleaf putem să ducem și mai departe inițiativele noastre pentru sustenabilitate, oferindu-le clienților MPS un serviciu omologat în industrie, care va sprijini și va promova eforturile companiilor care au grijă de mediul înconjurător.”

„Xerox este un partener ideal, mulțumită unei lungi istorii în domeniul sustenabilității, alături de care abia așteptăm să lucrăm pentru a face planeta un loc mai bun și mai verde,” spune Jordan Darragh, CEO și fondator, PrintReleaf. “Este un parteneriat cu mult potențial, care ne va ajuta cu siguranță să extindem rețeaua de utilizatori PrintReleaf și să atingem noi obiective de reîmpădurire.”

Despre PrintReleaf

PrintReleaf este singura platformă de tehnologie care folosește datele din rapoartele de utilizare a hârtiei și calculează de câți copaci plantați este nevoie pentru a contracara efectul consumului de hârtie asupra mediului. Tehnologia patentată PrintReleaf nu doar că analizează consumul de hârtie, dar monitorizează partenerii PrintReleaf care se ocupă cu reîmpădurirea, pentru a garanta îndeplinirea obiectivelor. Companii de top din întreaga lume, care au grijă de mediul înconjurător și se numără printre liderii sustenabilității corporative, dar și clienții lor, se bazează pe PrintReleaf pentru a le oferi rețea de parteneriate din domeniul forestier, tehnologic și de business. Pentru mai multe informații, accesați www.printreleaf.com.